Seuran tilat ja radat

Lammin Ampumaseuran sisärata ja toimisto sijaitsevat vanhan meijerin lähellä Puhdistamontiellä.

Seuralla on ampumahallissa 15 kpl 10metristä sisärataa, joissa voi ilma-aseella ampua sähköisesti liikutettaviin tauluihin sekä kuusi kääntyvää taulua. Seuralla on käytössään monia ilma-aseita, joten harrastusta aloittaessasi sinun ei tarvitse ensimmäiseksi hankkia omia välineitä lainkaan, omat kuulosuojaimet ovat riittävät.

Pienoiskivääri ja –pistooli ammuntaa voi harjoittaa Tippavaaran ampumaradalla. Ruutiaseet tulee harrastajalla olla itsellään, mutta seura järjestää seuran aseilla kerran vuodessa tutustumisen ruutiaseilla ammuntaan. Lajia pääset siis kuitenkin kokeilemaan ilman suuria panostuksia. Sisäampumarata on käytössä jäsenmaksua vasten ja Tippavaaran radasta maksetaan jäsenten käyttämien harjoituspäivien mukaan.

Aikuisten harjoitukset hallilla järjestetään kauden aikana keskiviikoisin ja perjantaisin. Lisäksi joka kuukauden viimeinen torstai on omistettu Maakunta Cup:ille. Lapsille harrastusajat ovat maanantaisin sekä torstaisin, lukuun ottamatta aikuisten Cup-päivää. Lammin Ampumaseuralla on myös aktiivista yhteistyötä Hämeenlinnan Ampumaseuran kanssa mm. ystävyysotteluiden merkeissä.