Tule jäseneksi!

Lammin Ampumaseurassa on jäseniä noin 145. Aikuisilta liittymismaksu on 100 euroa ja jäsenmaksu 50 euroa vuodessa.

Lasten jäsenmaksu on 15 euroa ja jäsenyys alkaa yleensä osallistumalla ampumakouluun, jonka hinta lukuvuodelta on 60 euroa. Ampumakouluun voivat osallistua lapset iältään 7 – 15 vuotta ja ampumakoulun hintaan sisältyy ensimmäisen vuoden jäsenmaksu.

Lammin Ampumaseuran jäsenille Tippavaaran ulkoradan käyttömaksu on 3eur/kerta tai 20 euroa vuodessa.

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa harrastuksesta kiinnostunut tai harrastavan lapsen vanhempi. Jäsenmaksujen lisäksi toimintaa rahoittaa Hämeenlinnan kaupunki sekä sponsorit.

Aikuisten harrastustoiminnasta vastaa Sampo Hanhimäki. Nuorisotoiminnan vastaavia ovat Matti Lehtonen ja Antero Sorvali.