Ajankohtaista

  

 • Jäsenasioita ja tärkeitä muistutuksia kaikille

  Tämän vuoden osalta tiedotamme tärkeitä asioita, jotka tulisi huomioida sekä harrastamisen että maksujen osalta. Tutustuthan tässä olevaan tiedotteeseemme.

  Maakunta CUP ja muut kilpailut

  Maakunta CUP, jonka ensimmäinen osakilpailu piti olla 29.10.2020 Lammilla, on peruttu. Emme pysty takaamaan turvallista osallistumista kilpailijoille ja järjestäjille. Samasta syystä myös nyt tämän vuoden lopulle suunnitellut avoimet kilpailut on Lammilla peruutettu. 

  Keskitymme pitämään ampumakoulun ja harrastustoiminnan käynnissä ja niin turvallisena kuin se vain tässä tilanteessa on mahdollista. 

  Maskisuosituksesta

  Ampumahallilla on voimassa maskisuositus yli 15-vuotiaille ja käsihygieniasta sekä laina aseiden puhdistuksesta pidetään huolta aiemmin annettujen ohjeiden mukaan. 

  Jäsen- ja ratamaksut

  Nyt kun vuosi alkaa kääntymään loppusuoralle, haluamme muistuttaa erilaisista maksuista, joita on monelta ampujalta jäännyt vielä tältä vuodelta hoitamatta. Näitä ovat tämän vuoden jäsenmaksu sekä rata- ja taulumaksut niin ilma-aseradan kuin Tippavaaran ruutiradankin osalta. Hoitakaa nämä asiat kuntoon ennen vuoden vaihdetta.

  Maksut suoritetaan nykyisin SuomiSportin nettisivujen kautta. Ohje löytyy intranetistämme ja tarvittaessa kysy neuvoa, jotta saamme maksuasiat kuntoon tältä vuodelta. 

  Näillä maksuilla pidämme harrastusmahdollisuutemme ja radat käytössämme myös jatkossakin. 

  Syyskokous

  Ampumaseuran syyskokous on ampumahallilla 18.11.2020 klo 18.30. Tervetuloa!

    Takaisin
 •   Arkisto

Seuraa meitä myös Instagramissa!

 

Lammin Ampumaseura - ampumarata, ilma-aseammunta, nuorisotoiminta, kilpaurheilu - Tule mukaan!

 Ilma-aserata: Lamminraitti 23, 16900 Lammi (Sisäänkäynti rakennuksen takapihan puolelta)  

 Posti: c/o Kaurastentie 66, 16900 Lammi  

 Sähköposti: info@lamminampumaseura.fi
Tietosuojaseloste