Viikkokalenteri

Lammin Ampumaseuran ilma-aserata on aktiivisesti käytössä joka arkipäivä.

Radalla on toisinaan ampumakilpailuja, jotka ilmoitetaan erikseen ajankohtaisissa asioissa sekä aikuisten ja nuorten toiminnan sivuilla. Kilpailujen aikana ei omatoimista harjoittelua voi suorittaa. Ampumarataa on mahdollista käyttää kuitenkin sopimuksen mukaan myös omaan harjoitteluun viikonloppuisin - otathan yhteyttä puheenjohtajaan, mikäli sinulla on seuran jäsenenä toiveita käyttää rataa viikonloppuisin.

HUOM! Jokaisen kuun viimeinen torstai on Maakunta CUP - tällöin torstain harjoitteluvuoroja ei ole. CUP alkaa klo 17.00 ja ilmoittautumisaika loppuu klo 18.30.

Tiedustelut ampumaharrastuksesta Lammilla:

Henrik Metsälä puh. 0400 405029
tai info@lamminampumaseura.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa!

Ampumakerho
nuoret

alk.17.00

Maanantaisin on kahdessa vuorossa ampumakoulu.
Rata on varattu vain ampumakoululaisille
klo. 17.00 eteenpäin.
Ryhmät klo 17.30 ja 18.30.

Ei ohjattua ammuntaa
hallilla - Lammin Tikka

Tiistai-iltaisin halli on varattu Lammin Tikan käyttöön. Ei ammuntaa hallilla klo. 17.00 jälkeen.

Keskiviikkoisin hallin ovet ovat avoinna klo. 18.00 alkaen, jolloin voi harjoitella omatoimisesti.

Halli käytettävissä mikäli hallinnoi ampumahallin avaimia ja toiminta on omatoimista.

Valmennus ja vapaa harjoittelu

Hallilla vapaata harjoittelua ja ohjattua valmennusta kaikille.
(Muista sanoa Henkalle jos haluat opastusta, valmennusta ja neuvoja)