• Ampumakoulu alkaa avoimilla ovilla 7.9.2020

Ampumakoulu alkaa taas!

Avoimet ovet ja ampumakouluun ilmoittautuminen Lammin ampumaseuran ilma-ase radalla on maanantaina 7.9 ja 14.9.2020 klo 18.00. Kahvi ja mehu tarjoilu - tervetuloa!

Tervetuloa tutustumaan hienoon lajiin sekä hyvään ja kehittävään harrastukseen!

Urheiluammunnan harrastamisen positiivisia vaikutuksia ovat mm.

• Keskittymiskyvyn paraneminen.
    • Pitkäjänteinen suhtautuminen tavoitteelliseen toimintaan.
    • Oman kehon hyvä hallinta, tasapainon kehittyminen ja rauhoittuminen tarkkaan työskentelyyn.

Sinun ei tarvitse osata mitään, et myöskään tarvitse mitään välineitä. Me opastamme ja meiltä löytyy kaikki tarvittava.

Ampumakoulu on tarkoitettu etupäässä lapsille ja nuorille, mutta myös aloittelevat vanhemmat ampujat ovat tervetulleita. Ohjaajat ovat suomen ampumaurheiluliiton kouluttamia.

Ampumakoulun hinta on 60 € / vuosi ja hinta sisältää vakuutukset.

Lammin Ampumaseura ry
    info@lamminampumaseura.fi