• Ampumallin remontti on saatu valmiiksi.

Korona tilanteen ja rajoitusten helpottumisen myötä käynnistelemme pikkuhiljaa taas toimintaamme.

• Ampumakoulu jatkuu 3.5 alkaen klo:18.00
    • Torstain valmennusryhmä jatkaa 29.4 klo:18.00 alkaen.
    • Muu ohjattu toiminta vielä toistaiseksi tauolla.

Kevätkokous on siirretty pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Muistakaa maksaa jäsenmaksut suomisport.fi osoitteessa tai puhelimeen ladattavalla suomisport -sovelluksella.

Nyt myös rata/asevuokra/taulumaksut on helppo maksaa samalla kertaa jäsenmaksun kanssa.

Kiitos jo etukäteen!

Ystävällisesti