• Ampumaseuran kesä 2021
    • Ilma-aserata kesätauolla. Omatoimiharjoittelua.
    • Torstain valmennusryhmä jatkaa läpi kesän.
    • Tippavaaran ruutiaserata on seuran jäsenten käytössä ratamaksulla.

Kevätkokous on siirretty pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Muistakaa maksaa jäsenmaksut suomisport.fi osoitteessa tai puhelimeen ladattavalla suomisport sovelluksella.

Nyt myös rata/asevuokra/taulumaksut on helppo maksaa samalla kertaa jäsenmaksun kanssa suomisportissa.

Hyvää kesää kaikille!

Ampumaurheilukoulu